OVER BOON MEDIA

Anita Boon Media

Het gezicht achter Boon Media is Anita Boon (1982): freelance tekstschrijver, reisblogger en eindredacteur. Gespecialiseerd in commerciële interviews en content over reizen, toerisme en recreatie.

Nadat ik in 2004 mijn propedeuse Journalistiek behaalde, begon ik aan de opleiding Media en Informatie Management met als afstudeerprofiel Redactie en Mediaproductie. In 2009 heb ik deze hbo-opleiding succesvol afgerond, waarna ik aan de slag ging als tekstschrijver en webredacteur in vast dienstverband. Ondertussen kreeg ik steeds meer freelance schrijfklussen die ik niet meer kon combineren met mijn vaste baan. Begin 2016 hakte ik de knoop door en startte mijn eigen tekstbureau: Boon Media.

De juiste keuze, want ik stort me met veel plezier op het schrijven van inspirerende reisreportages en pakkende interviews. Mijn schrijfstijl is fris en toegankelijk en mijn teksten zijn prettig leesbaar en in duidelijke taal. Deadlines worden altijd gehaald en uiteraard lever ik uitsluitend kwaliteit: van de eerste letter tot de laatste punt.