Boon Media

DIENSTEN

U kunt bij Boon Media aankloppen voor alles wat met tekst te maken heeft: van het optimaliseren van webteksten en het creëren van unieke content voor social media en blogs tot het redigeren van teksten en het maken van inspirerende reisreportages ondersteund met mooie foto's.

Tekstschrijven

Ik schrijf pakkende content voor zowel online media als print. Teksten waarin de juiste boodschap overgebracht wordt op uw doelgroep. U kunt bij mij terecht voor: interviews, reisreportages, sfeerverslagen, persberichten, nieuwsbrieven, blogs, etc.

Fotografie

In combinatie met een interview maak ik regelmatig foto's van de geïnterviewde. Ook reisreportages worden ondersteund met bijpassend beeldmateriaal. Ik zorg voor kleurrijke en sfeervolle foto's die de lezer even weg laat dromen. 

Redigeren/ eindredactie

Bent u niet tevreden over een tekst, omdat deze structuur mist of vol taalfouten zit? Ik schep helderheid en breng structuur aan, zodat uw verhaal weer prettig leesbaar is. Uiteraard in perfect Nederlands en met de d's en t's op de juiste plek.

Webredactie

Als webredacteur verwoord ik uw boodschap in compacte en heldere webteksten, die uiteraard geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Ik creëer unieke online content voor social media en blogs en plaats desgewenst de teksten in uw CMS-systeem.